Lad en professionel parkeringsvagt overvåge dine parkeringspladser

03 november 2022
admin

editorial

Hvis du leder efter professionelle parkeringsløsninger i Danmark, er der ingen tvivl om, at du skal kontakte et af de førende firmaer inden for området. Hos UnoPark kan kan du få hjælp med alt fra parkeringskontrol med veluddannede parkeringsvagter til opsyn med private parkeringspladser.

UnoPark har mange års erfaring inden for branchen og kan derfor garantere dig en optimal løsning til din virksomhed. I det følgende kan du læse mere om hvordan UnoPark kan hjælpe dog.

Hvordan løser jeg problemet med uautoriseret og uvedkommende parkering på mine private parkeringspladser?

Uautoriseret eller uvedkommende parkering kan være et stort problem, især hvis du har meget trafik på din parkeringsplads. Det er især til gene for de retmæssige indehavere af de private parkeringspladser, som må se sig henvis til parkering på gaden, når parkeringspladsen er optaget af en bil som intet har at gøre på ejendommen. Men det er også et problem for virksomheder, da det kan føre til tab af kunder og faldende omsætning.

image

Der er forskellige måder at løse problemet med uautoriseret og uautoriseret parkering på. En måde er at installere kameraer til automatisk nummerpladegenkendelse (ANPR), som registrerer nummerpladerne på alle køretøjer, der kører ind og ud af parkeringspladsen. Disse oplysninger kan derefter bruges til at identificere de køretøjer, der gentagne gange parkerer uden tilladelse. En anden måde er at have parkeringsvagter, der patruljerer i parkeringsområdet og udsteder bøder til køretøjer, der parkerer uden tilladelse.

Få hjælp til den rette parkeringsløsning hos UnoPark

En måde at løse dette problem på er at bruge professionelle parkeringsløsninger fra en førende virksomhed som UnoPark. UnoPark kan stille veluddannede parkeringsvagter til rådighed for dig, som kontrollerer parkeringen på din parkeringsplads og sørger for, at kun godkendte køretøjer parkerer der. UnoPark kan også føre tilsyn med private parkeringspladser for at sikre, at de bliver brugt korrekt.

Hvis du ønsker at løse problemet med uautoriseret parkering på din parkeringsplads, så kontakt UnoPark i dag.