Derfor skal du kontakte et kvinde krisecenter

26 november 2021
Silje Hansen

editorial

Det kan være svært som kvinde at være et sted, hvor du oplever vold eller trusler i hverdagen. Det kan være uoverskueligt at se, hvordan du kommer ud af den voldsspiral du er omringet af. Det kan enten være at du oplever vold i familien eller i det parforhold du er i. Det kan være usundt og svært at navigere i, særligt hvis der er små børn i billedet. 

Det er her du bør opsøge et krisecenter for kvinder. De kan hjælpe dig med at give dig den støtte, tryghed og behandling som det kræver for at du igen kan få en bedre hverdag. Er du i tvivl om, hvad et krisecenter kan tilbyde, kan du blive klogere på det i denne artikel.

image

Hvad kan et krisecenter gøre for dig?

Et krisecenter der er til for voldsramte kvinder kan hjælpe med at skabe trygge og gode rammer. Her kan du kontakte et krisecenter for at blive hentet, uanset hvor du bor i landet, hvis du ønsker det. Hvis der er små børn i billedet, har I alle mulighed for at få et midlertidigt ophold på krisecenteret. Her er der gode og hjemlige rammer med højt til loftet. Der er desuden også mulighed for at få lektiehjælp til dine børn indtil de igen kan komme i egen skole. 

Der vil også være mulighed for at få behandling mod traumer eller kriser, hvis du ønsker hjælp til det. Herudover tilbyder de en række aktiviteter for både dig som kvinde og dine børn, så I kan få tankerne lidt væk. 

Et krisecenter har altid et fagligt kompetent personale til rådighed til at tage godt imod dig. 

Derfor skal du vælge Ellested Krisecenter

Hvis du leder efter et af de bedste kvindekrisecentre i Danmark, er der ingen tvivl om at du bør tage kontakt til https://ellestedet.com/. De har fagligt top professionelt personale og nogle udviklende rammer for dig og dine børn.