Festival: Dette skal du medbringe!

17 marts 2023
soes Svane

En festival er en stor sammenkomst af mennesker til underholdning, fornøjelse eller fest.

Festivalgæster bør være forberedt med det mest nødvendige for at sikre, at de får en god oplevelse.

Medbring rigeligt med mad og drikke samt et telt

Først og fremmest er det vigtigt at medbringe nok mad og drikke til hele dagen samt snacks som f.eks. müslibarer eller trail mix. Festivalstederne har normalt et stort udvalg af madleverandører, men det er bedst at planlægge på forhånd og medbringe nogle snacks, hvis køerne er for lange eller priserne for høje.

Hvis festivallen varer over flere dage, skal du også huske at medbringe et telt. Det kan være svært at vide præcis hvor meget mad og drikke man har brug for, og det kan derfor være en god idé, at kende nogen i nærheden, som har mulighed for at komme med mere mad og drikke.

Sørg for behageligt fodtøj

For det andet skal du sørge for, at du har behagelige sko, så du nemt kan bevæge dig rundt på festivalpladsen. Festivaldagene har tendens til at være lange og trættende, så det er vigtigt at have behagelige sko. Medbring også en let jakke, hvis vejret skulle ændre sig uventet, og det bliver koldt.

Festival

Medbring billetter

For det tredje må du ikke glemme at medbringe alle billetter, som du måske skal bruge til adgangsbilletter eller aktiviteter. Det er også vigtigt at have en lille taske til at lægge alle dine ejendele i. Festivalarrangørerne stiller garderobeskabe og sikre opbevaringsområder til rådighed, hvor du kan opbevare dine ting, mens du er på festivalen.

Overhold altid regler og bestemmelser

Endelig skal du sørge for at følge alle festivalstedets regler og bestemmelser. Festivalarrangørerne kan indføre en dresscode eller have restriktioner for, hvad der må medbringes på stedet. Det er vigtigt at overholde disse regler af hensyn til sikkerheden og for alles skyld.