Find den rette til at slibe dit gulv

30 marts 2021
Maya Hindsberg

Det at have et trægulv er noget af det smukkeste, når det er velvedligeholdt. Det vil dog ikke vare for evigt, og det er der, du skal begynde at overveje en gulvafslibning fra Gulvkanonen eller et andet firma. Der er dog mange firmaer derude, som beskæftiger sig med gulvafslibning, og det kan derfor være svært at finde den rigtige til jobbet. De vil nemlig alle påstå, at de vil være de rette for dig, og vil udføre det bedste arbejde. 

Her er det vigtigt, at du slår koldt vand i blodet, og ignorere erfaring og anciennitet som et bevis på, at de er de rette. I stedet skal du mærke efter om i svinger godt sammen, da jeres samspil netop også er ret vigtigt. Derudover er det, at de er dygtige til at slibe gulve, ikke ensbetydende med, at de er gode til det, du ønsker. Bare fordi man er god til en form for gulvafslibning, er man ikke god til alle former.

Brug din kritiske sans

Det vigtigste du kan gøre er at bruge din kritiske sans, når du skal søge på nettet. Selvfølgelig ville en anbefaling fra venner og familie være det bedste, men det er ikke altid, at man har det lige ved hånden. Derfor begynder man meget naturligt at søge på nettet og se diverse anbefalinger og anmeldelser som hjemmesiderne har stående.

Det ligner langt hen af vejen også almindelige mennesker, problemet er bare, at hjemmesiden kan vælge at fremhæve de positive anmeldelser, og se bort fra de negative, som der potentielt set, kan være mange flere af. Det vil altså sige, at du ikke får et retvisende billede af firmaet. Derfor er det altid en god ide at tjekke uafhængige kilder, hvor du kan sammenligne alle anbefalingerne for firmaet, og evt. også kan sammenligne på tværs af firmaer, for at finde det bedste.