Hvilket selskab er du i Køge, der skal holde et arrangement?

03 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er nok lige til at holde festligheden derhjemme, hvis man skal have et par eller to på besøg for at hygge sig, for det er trods alt under de hjemlige rammer, at det bliver mest intimt at være.

Men når man er ude i at være en del flere mennesker, der skal samles, så bliver det stille og roligt svært at finde pladsen derhjemme.

Man har næppe et lokale, der er stort nok til at have et bord, hvor alle kan spise, og er der overhovedet stole nok? De kommer i hvert fald ikke til at være ens!

Og man skal møve sig meget besværligt rundt omkring de siddende for at komme omkring i hjemmet, for det er jo ikke konstrueret som et selskabslokale.

Så det er netop det – selskabslokaler i Køge – som man skal søge efter, når man er oppe på at være mange mennesker, der skal samles.

Selskab Køge

Mange forsamlinger kan samles som selskab i Køge

Det kan være alt fra det familiemæssige, hvor man er familien, der skal samles til en konfirmation, et bryllup, en rund fødselsdag eller noget helt større.

Her har man nok brug for et bord til maden, og der skal også være et til gaver.

Men det kan også være firmaet, som der skal ud at hygge sig, og så vil man gerne sørge for, at alle afdelinger i firmaet bliver samlet, så det ikke går, som det plejer, hvor hver afdeling holder noget for sig, så man ikke bliver rystet sammen.

Det her kan faktisk blive første gang, at man sætter ansigt på nogle af de andre i firmaet, man sjældent ser, så det bliver den unikke mulighed for at lære hinanden at kende, hvor man ikke behøver at tale om arbejdsopgaver.

Det skal der også være plads til, og det bliver der – rent fysisk – med selskabslokaler i Køge.