Sådan finder du vinduer til dine børns legetøjshus

01 november 2021
Steffen Hansen

editorial

Er du kommet til at love de kære små, at du vil bygge et legehus til dem i haven? Så er det vigtigt at du ikke skuffer dem. Børn har en vanvittig god hukommelse og hvis man først har lovet dem noget, men ikke holder, er det svært at få deres tilgivelse. Det er derfor vigtigt at du lægger et budget og finder steder hvor du kan købe de nødvendige materialer, til en pris der er indenfor dit budget. Især vinduer kan være svære at finde, så derfor har vi skrevet denne artikel, så du kan finde vinduer til dine børns kommende legehus.

 

Spørg venner og familie

Uanset hvilket produkt og hvilken service man leder efter, så er det altid et godt udgangspunkt at starte med folk man kender. Der er altid stor chance for at man har nogle i sit netværk, der enten kender nogen, eller kender nogen der kender nogen.

Søg på internettet

Det bedste værktøj til at finde et givent produkt eller en service, er en af internettets mange søgemaskiner. Googler er med afstand den bedste, men sider som Bing og Yahoo kan også bruge. Du klikker blot i søgefeltet og taster det du vil finde. Du kan f.eks. skrive “vinduer til legehuse” eller “små vinduer til salg” og så vil du kunne se alle de steder du kan købe dem.

Køb dem brugt

Du kan også købe vinduerne brugt, ved at f.eks. bruge en hjemmeside som Den Blå Avis eller Guloggratis. Her kan man ofte finde forskellige former for byggematerialer, også vinduer, som kun koster en brøkdel af salgsprisen. Hvis ikke man kan finde det man søger på disse sider, kan det også være en god idé at bruge en af Facebooks mange grupper, eller Facebook Marketplace, hvor man kan købe eller sælge, alt mellem himmel og jord.