Var det noget med gratis penge til dig til en spillehal?

08 juni 2021
Anders Lundtang Hansen

Vi er normalt oplært med, at hvis noget er for godt til at være sandt, så er det sikker også således, men nogle gange er man bare heldig – og det er endda ikke en hemmelighed, som der kun er forbeholdt en enkelt person.

Vi taler om, at du får fysiske penge i hånden at spille for, når du dukker op i for eksempel denne spillehal i Roskilde, som vores eksempel går på, men det her tilbud kan sådan set også gælde mange andre steder.

Men er det så penge, der er mindre værd, eller skal jeg rent faktisk betale en masse penge for de penge som modydelse, så jeg ikke får noget ud af det i sidste ende, undrer du dig måske?

Nej, slet ikke! Det er vitterligt konkrete penge i hånden til dig, så du ikke skal have de første penge frem at spille for!

Så hvordan foregår det lige?

En velkomstbonus til spillehallen i Roskilde

Der er ganske enkelt tale om en velkomstbonus, fordi denne spillehal glæder sig så meget til at se dig, at de gerne vil give dig denne kontante gave at spille for, når du dukker op.

Du skal sådan set bare udfylde en formular og tilmelde dig deres nyhedsbrev, så får du en mail retur, hvor der er et gavekort på et beløb, og det gavekort kan du så veksle til deciderede kontanter, når du kommer ned i spillehallen.

Der kan du se: der var ikke snyd med i spillet, og du skulle ikke betale for det!

Det er jo rart med et nyhedsbrev, hvis det alligevel handler om den slags, som du går op i, og mailen lander hurtigt hos dig, så du kan komme ned at spille.

Men hvor tilmelder du dig, spørger du måske?

Du skal såmænd bare følge det link, vi har indsat i begyndelsen af denne artikel, så burde det være ligetil.